Zallys DUMPER JET

De dumper bij uitstek voor de professionele, veeleisende gebruiker. De DJE levert niet alleen gemak maar ook enorm veel tijdwinst.

Zeer krachtige Elektrische Kruiwagen, te werken met lasten tot 500 kg .

Gebruik van het voertuig is gemakkelijk en veilig voor de gebruiker. Dankzij het stevige frame en de juiste balans tussen de belasting en de wielen is de dumper-jet gemakkelijk te manoeuvreren. Het semi-automatische kantelbakje maakt het lossen veilig en gemakkelijk. De motor heeft een elektromagnetische rem. De tandwielen in oliebad vermijden elke vorm van onderhoud. Alle Zallys voertuigen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn CE gecertificeerd volgens de Europese normen.

Laadvermogen: Vlak: 500kg, 30% helling: 300kg
Gewicht: 136kg
Spoorbreedte: 785mm
Motor: 24V – 1000W
Max. snelheid vooruit: 5km/u
Max. snelheid achteruit: 3km/u
Overige kenmerken: Tractiebatterij, batterijlader, stuurwiel-breed, tractorband

Opties:

- kantelbak 180 L

- kantelbak 250 L

- stenenplateau

- 1/1 m stenendrager

- snelwisselsysteem

 

Zallys is een Italiaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het produceren van accu gedragen minitransport. Deze machines zijn zeer geschikt voor zowel grondverzet als het vervoer van andere producten eventueel m.b.v het bakwisselsysteem. Zo is de accukruiwagen  een ideale hulp voor de professionele hovenier, stratenmaker en aannemer. De tweewiel-aangedreven kruiwagen werkt op een voedingstractiebatterij, waardoor er geen sprake is van storend lawaai of uitlaatgassen. Op een volle batterij kan de zally Dumper-Jet 8 uur continu werken.

Zallys bespaart tijd, geld en uw rug!