3 Addax modellen :

Elektrisch

De stad van de toekomst rijdt elektrisch

Geluidshinder, fijn stof, parkeeroverlast, … steden en gemeentes kreunen onder de mobiliteitsdruk. We kunnen zo niet verder: de stad van morgen wordt een stad met minder auto’s en mét elektrische nutsvoertuigen.
Want de lokale economie, de openbare dienstverlening en het groenonderhoud zullen blijven draaien.

Het wordt alleen elektrisch. En geruisloos aangenaam.
Met compacte kleine vrachtwagens met een omvangrijk laadvermogen. Plus u bespaart op veel te dure brandstof en u kiest voor gezonde zuivere lucht.

De belangrijkste pijnpunten rond elektrische bedrijfsvoertuigen zijn:

  • hun geringe autonomie
  • de korte levensduur van hun accu.

Maar, dankzij haar jarenlange ervaring en analyse van de kosten en behoeften van haar modellen,
heeft Addax Motors een nieuw type accu voor elektrische bedrijfsvoertuigen kunnen ontwerpen,
ontwikkelen en produceren.

Die accu is:

  • betrouwbaar
  • geschikt voor zware werkzaamheden
  • ontworpen voor adequate autonomie

Een autonomie aangepast aan uw behoeften
Dankzij ervaring beschikken Addax voertuigen over een autonomie die volledig is aangepast aan uw behoeften. De accu’s worden ontworpen om energie te leveren voor minstens een volledige dag zwaar werk van uw elektrische bedrijfsvoertuigen. In cijfers gaat het over een autonomie van 80 kilometer voor het model MT 10 en 110 kilometer voor het model MT 15. Dit is veel meer dan in tal van situaties nodig is!

Daarnaast bieden deze accu's ook logistieke voordelen. Ze hebben immers geen andere installatie nodig dan een 220V 16A stopcontact. Dat is uitermate praktisch om uw voertuig eender waar en onder alle omstandigheden op te laden.

Indien u meer technische informatie wenst, aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken of meer informatie te vragen!